Menu

Cel mai popular show din țară, "Roata Norocului", revine la PRIME. Ce surprize ne așteaptă

După două sezoane cu audiențe uriașe și sute de premii acordate, cel mai popular show din țară, „Roata Norocului” de la PRIME, revine, în câteva zile, în casele telespectatorilor, cu un sezon mai colorat, mai generos si cu eroi pe masura.

Prezentatorii proiectului, carismaticul Dan Negru și fermecătoarea Anastasia Fotachi, au pregătit și de această dată un show de zile mari, care nu va lăsa pe nimeni indiferent.

„Suntem într-o pauză de filmare acum, la Roata Norocului, care e cel mai spectaculos game quizz mondial de pe planetă, e longeviv, are zeci de ani și iată că este și în Moldova de câteva sezoane bune pe niște audiențe uriașe, în fiecare weekend, în fiecare seară de vineri, adună o mulțime de moldoveni. Venim cu oferte noi, surprize noi.”

„Mi-a fost foarte dor și mă bucur că am revenit, în sfârșit, la filmări. Vom avea eroi foarte interesanți. Sunt sigură că va fi o emisune foarte frumoasă, cu multe premii și desigur cu litere surprize. Așa că așteptați.”

„Ca de fiecare dată, echipa PRIME chiar este cea mai bună. Noi, echipa Roata Norocului, am lansat al treilea sezon. Un sezon mult mai colorat, mult mai bun, cu o roată mult mai generoasă. Da ce eroi avem, da ce povești de viață, da ce surprize avem! Mai multe le aflați chiar în curând.”

Showul „Roata Norocului” este realizat de PRIME, în cadrul unui parteneriat cu CBS, cea mai populară televiziune din Statele Unite ale Americii. Roata Norocului sau „Wheel of Fortune” este un format original american, care a apărut în premieră în SUA, în anul 1975. Este cel mai longeviv și de succes concurs TV din istoria televiziunii americane. Show-ul a câștigat până acum cinci premii Emmy.

„În fiecare vineri, la șapte seara, ne vedem pe PRIME.”

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.