Menu

În atenția șoferilor! Evitați centrul Capitalei: două străzi în reparație au creat un adevărat infern de ambuteiaje

Autoritățile municipale au sistat parțial circulația pe două artere principale din Capitală, din cauza lucrărilor de reparație. Este vorba despre Ion Creangă și intersecția străzii 31 August cu Vlaicu Pârcălab. În aceste zone s-au format ambuteiaje, așa că șoferii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Conducătorii auto spun că pe unele șantiere, lucrările bat pasul pe loc, iar finalizarea lor va fi tergiversată.

Autoritățile municipale anunță că la intersecția străzii 31 August cu Vlaicu Pârcălab este schimbată rețeaua de gazoduct, iar lucrările vor dura până vineri. Echipa noastră a mers pe șantier la primele ore ale dimineții. Nu am găsit niciun muncitor, în schimb, am întâlnit șoferi indignați, care au pierdut timp în ambuteiaje.


"Este o construcție care este începută și stopată și care încurcă foarte mult la traficul rutier."


"Trebuie de făcut, ce să facem noi. E greu de mers, dar ce să facem?"


Conducătorii auto spun că șantierul nu este delimitat corespunzător, iar țevile sunt împrăștiate pe carosabil.


"Cine răspunde de chestia asta, aici trebuiau să lucreze toată noapte și acum tot. Nu, eu, ca șofer, să dau țeava la o parte, să mă îmbolnăvesc."


Este sistată parțial și circulația de pe strada Ion Creangă, unde sunt reparate rețelele utilitare.


"Ce ne zic, aceea facem. Apeduct facem."


Joi, va fi sistată și circulația pe strada Nicolae Testemițeanu, în perimetrul Ion Inculeț și Gheorghe Cașu. Porțiunea de drum urmează să fie asflatată. Din această cauză, a fost modificat intinerarul rutei de autobuz 9 și a microbuzelor 125, 190 și 191.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.