A adormit la volan. Şoferul unui camion a lovit un microbuz de linie

Embed:

Trei pasageri ai microbuzului de pe linia Cobusca - Chișinău s-au ales cu traumatisme după ce vehiculul în care se aflau a fost lovit de un camion. Două dintre victime au răni uşoare, în timp ce un tânăr de 23 de ani a fost internat în spital.  

Accidentul s-a produs în această dimineață în apropierea localității Țânțăreni din Anenii Noi. Potrivit poliţiei, şoferul camionului ar fi adormit la volan. Niciunul dintre conducătorii auto nu a fost rănit. 

Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital. Potrivit medicilor, pacientul este în afara oricărui pericol.

"Am făcut investigaţie este suspecţie la fractură de vertebră toracală, dar după mobilitatea capului, gâtului nu. O să îi punem un guler cervical. Şi supravegherea în dinamică", a spus medicul, Sava Platon.

Oamenii din zonă spun că au auzit o lovitură puternică în jurul orei şase dimineaţa. 

Administratorul liniei de microbuz crede că şoferul camionului care avea numere de înmatriculare în Ucraina, a adormit la volan.

Potrivit poliției, camionul nu a respectat distanța și a lovit microbuzul. Alcooltestul a arătat că niciun şofer implicat în accident nu a consumat alcool. Şoferul camionului riscă o amendă de 1500 de lei şi şase puncte de penalizare. 

Lasă un comentariu