A ascuns două sarcini! O femeie din Căuşeni ar fi îngropat doi fetuşi în grădină

Embed:

O locuitoare a raionului Căuşeni, care este mamă a şase copii, ar fi îngropat doi fetuşi, în grădina de lângă casă. Femeia le-a declarat poliţiştilor că ar fi pierdut două sarcini, prima la termenul de două luni, iar a doua la cinci luni, în anul 2014 şi, respectiv, 2016. Oamenii legii au fost alertaţi, ieri de către o vecină, căreia femeia i s-a destăinuit. 

Poliţiştii au găsit, luni, un sac în care erau oseminte, care, presupun ei, aparţin fătului născut prematur anul trecut. Medicii legişti încearcă, acum, să stabilească genul şi vârsta copilului. Vestea i-a şocat pe consătenii femeii, care spun că nu au observat că aceasta este însărcinată.

Şi medicul de familie din sat susţine că femeia nu a anunţat nicio sarcină în ultimii patru ani. Au fost, însă, zvonuri, aşa că ea a fost vizitată de poliţie.

"În prezenţa şefei asistenţei sociale, cu sectoristul, cu medicul, cu asistenta medicală de sector şi doamna a negat categoric că este însărcinată. Nu a vrut să se prezinte nici la noi la oficiu, nici la ginecolog, negând faptul că este însărcinată", a spus medicul de familie, Amelia Grigoraș. 

"În cazul în care expertiza medico-legală va arăta faptul că pruncul a fost născut viu şi a fost înmormântat, femeia riscă o pedeapsă cu privaţiune de libertate pe un termen de până la cinci ani", a afirmat ofiţerul de presă, IP Căuşeni, Inga Petrov.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, creşte şase copii minori, care au între 14 şi patru ani. Potrivit vecinilor, soţul ei se află la muncă în străinătate.

Lasă un comentariu