A DECEDAT la spital! Maşina condusă de victimă a fost lovită de un alt vehicul

Embed:

Un șofer în vârstă de 20 de ani a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită lateral de un alt automobil. Accidentul s-a produs noaptea trecută, la intersecția bulevardului Decebal cu strada Zelinski din Capitală.

În urma impactului mașina în care se afla tânărul de 20 de ani, a ajuns într-un stâlp, iar șoferul a ajuns pe scaunul pasagerului, pentru că nu avea centura cuplată. El a fost transportat la Spitalul de Urgență în stare gravă, iar în scurt timp a decedat.  Celălalt șofer,în vârstă de 34 de ani, se deplasa la pe bulevardul Decebal şi când a virat la stânga a lovit automobilul care venea din partea opusă. El s-a ales cu câteva răni ușoare, dar a ajuns în custodia poliţiei.

"Şoferul în vârstă de 34 de ani care conducea automobilul de model dacia a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul de detenţie provizoriu a direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău. Preliminar din probele acumulate până la moment vinovat s-ar face şoferul cu automobilul de model dacia", a spus ofiţerul de presă, Direcţia Poliţie Chişinău, Natalia Stati.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

Lasă un comentariu