A decedat Mihail Zadornov. Celebrul umorist suferea de o boală oncologică

Embed:

Celebrul umorist rus Mihail Zadornov s-a stins din viaţă, ieri seară, la vârsta de 69 de ani. Artistul suferea de o boală oncologică, pe care a depistat-o în 2016. Umoristul a fost supus anterior unei intervenţii chirurgicale, dar starea lui s-a îmbunătăţit doar pentru o perioadă scurtă de timp. 

Când maladia a început să-l macine, Mihail Zadornov a anulat toate spectacolele şi a început şedinţele de chimioterapie. Eforturile sale au fost însă zădarnice. Boala se agravase, în ultima vreme, iar aseară artistul a pierdut lupta cu moartea.

El s-a stins în apartamentul său de la Moscova. Zadornov a devenit cunoscut mai ales pentru glumele sale la adresa americanilor, dar şi pentru cele făcute pe seama ruşilor. 

Mihail Zadornov s-a născut în 1948, în Letonia. A devenit cunoscut în anii '70, în calitate autor de schițe umoristice, pe care le citea pe scenă. Au urmat apoi ani plini de succes. El a moderat emisiuni precum "Anșlag", "Smehopanorama" sau "Satiriceskii Prognoz". S-a filmat și în câteva pelicule precum "Depresia", "Geniul" și "Îl vreau pe bărbatul dumneavoastră".

Cu puțin timp înainte de moarte, Mihail Zadornov, care era ateu, s-a convertit la ortodoxie. Umoristul a fost căsătorit de două ori și are o fiică.  

Lasă un comentariu