A luat acasă emoţii. Protagonista emisiunii DA sau NU a refuzat repetat 17.000 de lei şi a rămas doar cu 500

A venit în studioul show-ului DA sau NU cu un car de amintiri despre cei aproape patru mii de copii pe care i-a ajutat să se nască şi a plecat acasă fără să vadă că în servieta pe care şi-a ales-o erau doar 500 de lei.

Vorbim despre Ana Verejanu, o moaşă din Criuleni, în vârstă de 80 de ani, care a fost alintată de Dan Negru cu mai multe surprize. Deşi nu a reuşit să obţină mult râvnitul sfert de milion de lei, femeia a plâns de bucurie, după ce a cântat în duet cu artistul ei preferat.

Femeia s-a destăinuit că, nici după jumătate de secol, nu poate uita venirea pe lume a unor fraţi tripleţi, care au fost botezaţi cu nume de cosmonauţi.

"Aşa micuţi şi spuneam să stingă lumina ca să nu iasă mai mulţi. Să nu iasă mai mulţi că au ieşit trei", a spus moașa Ana Verejanu.

Doi dintre tripleţi au venit în studioul DA sau NU pentru a-i face o surpriză moaşei.

Surprizele nu s-au oprit, însă, aici. Dan Negru l-a invitat şi pe artistul preferat al Anei Verejanu.

Ion Suruceanu i-a dezvăluit lui Dan Negru care este numărul său norocos, iar moaşa a deschis servieta cu acest număr.

Alături de Ana Verejanu în studioul Prime TV au fost fiica, fiul şi strănepotul ei, care au deschis pe rând sumele mici.

Cele mari, inclusiv mult râvnita sumă de 250 de mii de lei,  au rămas intacte o bună bucată de joc, aşa că bancherul a fost generos şi i-a oferit jucătoarei, de două ori, suma de 17 mii de lei, în schimbul servietei pe care şi-a ales-o la începutul emisiunii.

A urmat servieta cu sfertul de milion de lei pus în joc.

De aici jocul a luat o altă întorsătură. 

Sfătuită de fiică, Ana Verejanu a fost cât pe ce să accepte cele 17 mii de lei oferite de bancher. 

Dar gândul fiului la cele 150 de mii de lei rămase în joc a derutat-o. Ceea ce a urmat a demonstrat, însă, că fiica avea dreptate.

Oferta băncherului a căzut dramatic până la 2.500 de lei. Jucătoarea a refuzat să schimbe servieta sa pe cea cu numărul 22, ultima rămasă în joc, iar ceea ce a urmat a întristat pe toată lumea.

Următoarea ediţie a game-show-ului DA sau NU va putea fi urmărită sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, la PRIME.

Lasă un comentariu