A păstrat vie speranța de a ajunge în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Napoli a învins Şahtar Doneţk, scor 3-0

Embed:

Napoli a păstrat vie speranța de a ajunge în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Clubul de fotbal a învins acasă, în etapa a cincea a grupei F, pe Șahtar Donețk cu 3-0. Gazdele au înscris toate golurile în repriza secundă. Lorenzo Insigne a deschis scorul după o execuție fabuloasă, de la distanță, în minutul 56. 

Piotr Zielinski a fost autorul celui de-al doilea gol, iar Dries Mertens a închis tabela cu 7 minute până la final.

Înaintea ultimei etape, Napoli se află pe locul trei în clasamrntul grupei F, la trei puncte de a doua clasată, Șahtar Donețk.

Manchester City, care și-a asigurat deja prezența în faza următoare, își continuă parcursul impecabil. Engezii au învins cu 1-0 pe Feyenoord Rotterdam și au înregistrat a cincea victorie din tot atâtea partide disputate.

În grupa E Sevilla a revenit incredibil de la 0-3 pentru a rămâne în ecuația calificării. Condusă chiar pe Ramon Sanchez Pizjuan cu 0-3, la pauză de Liverpool, echipa andaluză a reușit totuși să evite înfrangerea. Guido Pizarro a marcat golul salvator într-al treilea minut de prelungiri.

Tot la egalitate s-a încheiat și partida de la Moscova dintre Spartak și FC Maribor. Slovenii au marcat golul egalizator în minutul 92. Cu o etapă până la finalul fazei grupelor, Liverpool, Seviila și Spartak păstrează șanse de calificare în optimi. Maribor va rămâne codașa grupei E.

Lasă un comentariu