Accident cumplit în orașul Fălești. Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină

Embed:

Un motociclist a murit într-un cumplit accident de circulaţie produs în oraşul Făleşti. El s-a stins după ce a fost lovit în plin de un automobil. Potrivit poliţiei, vinovat s-ar face şoferul maşinii, care ar fi efectuat o manevră fără să se asigure şi a acroşat motocicleta.

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe trotuar şi a căzut peste un pieton. În urma impactului, trecătorul s-a ales cu o fractură la picior, iar motociclistul a murit în drum spre spital. Şoferul maşinii este cercetat penal şi riscă puşcărie.

Un accident similar s-a produs aseară, în Capitală. Motociclistul, în vârstă de 25 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit în plin de un automobil. Impactul s-a produs pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 69 de ani, spune că nu ar fi observat motociclistul.

Martorii afirmă că şoferul ar fi încercat să se întoarcă chiar pe trecerea de pietoni şi a încălcat astfel regulamentul circulaţiei rutiere. 

Un alt accident grav cu implicarea unei motociclete s-a produs acum câteva zile în satul Răuţel din raionul Fălești. Atunci, trei oameni şi-au pierdut viaţa, după ce o motocicletă care circula cu viteză excesivă a intrat într-un microbuz, apoi a fost proiectată într-un gard, alături de care se aflau mai multe persoane.

Lasă un comentariu