Adolescent ucis. Un tânăr de 17 ani, bătut şi strangulat pentru furt

Embed:

Un tânăr de 16 ani din satul Marienfeld, raionul Cimişlia, a fost omorât şi îngropat într-o pădure din apropierea localităţii, de către trei consăteni. Băiatul ar fi fost ucis după ce a furat un calculator. Doi dintre suspecţi, care şi-au recunoscut vina, au fost reţinuţi, iar altul este dat în căutare, după ce a fugit peste hotare. Astăzi, poliția a făcut o reconstituire a crimei.

Victima era dintr-o familie săracă şi locuia doar cu tatăl care are dizabilităţi locomotorii. Potrivit suspecţilor, băiatul ar fi furat un calculator şi i-ar fi spus proprietarului că l-a ascuns în pădurea de lângă sat. Astfel agresorii au mers cu adolescentul pentru a recupera calculatorul şi, pentru că nu l-au găsit, consătenii l-au bătut, l-au strangulat şi l-au îngropat în pădure. Crima a fost comisă acum o lună. Rudele băiatului au anunţat poliţia că acesta a dispărut. 

"Am depistat doi cetăţeni, care se presupune că au comis, am discutat cu ei după metodele de discuţie, ei au recunoscut. Principalul suspect a părăsit ţara. Acum petrecem măsuri pentru a-l găsi. Ceilalţi doi suspecţi sunt reţinuţi.Bănuiţii riscă pedeapsă de 25 de ani de închisoare", a afirmat şeful IP Cimişlia, Dam Pârlici.

Potrivit poliţiştilor, victima are antecedente penale. El a mai fost acuzat de furt şi era la evidenţa psihiatrului.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei suspecţi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Lasă un comentariu