Agendă de weekend. Mai multe evenimente vor fi organizate mâine în ţară

Embed:

Maximele generoase din weekend sunt tocmai potrivite pentru o escapadă în afara oraşului. Atât în capitală, cât și în alte localităţi din țară, vor fi organizate un șir de evenimente, pe gustul fiecăruia.

Duminică, în Piața Marii Adunări Naționale începe campionatul mondial "Bodyguard 2017" care se va desfăşura pe parcursul a trei zile. La eveniment vor participa 100 de bodyguarzi din 18 țări.

Moldova va fi reprezentată de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat. Programul include mai multe probe printre care șofatul în condiții extreme, apărarea persoanei fizice, dar și respingerea unui atac cu aplicarea procedeelor de luptă corp la corp.

Tot în Capitală, bikerii, îmbrăcați în costume clasice, vor organiza cursa Gentleman's Ride. Startul va fi dat duminică pe bulevardul Dacia.

Cei care au fost la toate spectacolele din cadrul festivalului internațional Invită Maria Bieșu, nu trebuie să îl rateze pe ultimul. Un concert de gală va încheia a 25-a ediție a festivalului organizat la Teatrul de Operă şi Balet.

Iar la Soroca va avea loc cea de-a șaptea ediție a Festivalului Mărului. În cadrul evenimentului, agenții economici își vor expune produsele și vor povesti cum este cultivată și păstrată recolta. Pentru oaspeții festivalului vor fi preparate bucate cu mere.

Tot duminică, cei mai buni sportivi care practică judo, lupta greco-romană și trânta se vor întâlni la Hâncești în cadrul turneului republican "Hai la trântă că-i mai sfântă". În cadrul evenimentului va fi omagiat maestru sporturilor și antrenorul emerit Valentin Bodisteanu care împlineşte 70 de ani.

Lasă un comentariu