Agenda evenimentelor de weekend

Dacă în această vinere puteți merge seara la un spectacol de balet superb, Spartacus, atunci sambăta și duminica avem alte propuneri pentru voi la fel de tentante.  

Mămicile sau viitoarele mămici își dau întâlnire sâmbătă dimineața la un workshop cu titlul "Încetarea alăptării”. Un specialist vă va oferi răspunsuri la orice intrebare legate de perioada de alăptare și de după. Tot sâmbătă sunteti ivitați la ExpoVin Moldova 2017, o expoziţie specializată, ce cuprinde toate sectoarele contemporane ale vinificaţiei şi industriei vinicole.

Se va savura vin bun și la Festivalul Internațional al Vinului și Muzicii "Underland". Ce-ar putea ascunde beciurile Cricova în afară mirosul îmbătător de vin, mii de butoaie, răcoarea labirintelor de piatră și decenii de istorie? Vedeți în penultima zi din această săptămână.

Tot mâine puteți merge cu copiii la spectacolul de păpuși "Pasărea pe limba ei piere" jucat la teatrul ”Guguță”.

Iar dacă sunteți vorbitori de rusă atunci mergeți la Licurici, la spectacolul "Copita de argint".

Încheiați această săptămână cu o ieșire la operă. Spectacolul "Nunta" lui Figaro vă va face cunoștință cu istoriile lui Figaro, a contelelui Almaviva, cu Rosina, dar și cu Susanna.

Iar dacă nu sunteți invitat la vreo nuntă, atunci mergeți la "Căsătoria" de la teatrul Eugen Ionescu. Regizorul Slava Sambriș și-a pus în scop să vă aducă zâmbetele pe față, dacă vă cumpărați un bilet.

Să aveți un weekend reușit, alaturi de cei dragi!

Lasă un comentariu