Agenţiile de turism au oferte atractive de Sfântul Valentin. Cât costă o vacanță pe insulele Maldive

Embed:

Abia de am reuşit să petrecem sărbătorile de iarnă, că Agenţiile de Turism au şi venit cu oferte de Sfântul Valentin. Administratorii companiilor spun că cele mai solicitate sunt  destinaţiile la munte în România sau Ucraina, dar şi excursiile de trei zile în oraşele europene. 

O companie de turism din Capitală le oferă îndrăgostiţilor o vacanţă de trei zile la munte contra unui preţ de 89 de euro pentru o persoană.

"Pentru doritorii care îşi doresc o vacanţă bazată pe privelişti spre exemplu, atunci este desigur România pentru că sejurul include şi excursiile la Peliş, Pelişor, Castelul lui Dracula. Bukovel ţine mai mult de odihna mai activă, pârtiile sunt mai ok", a spus managerul agenţie de turism, Ecaterina Burlacova.

Mulţi îndrăgostiţi spun că au început deja să caute cele mai atractive oferte.

Un sejur de trei zile la Bukovel în perioada 13-15 februarie pentru două persoane costă în medie 160 de Euro. Preţul include transport tur-retur, cazare într-un hotel de 3 stele, mic dejun şi un vin spumant cadou. Preţul unei vacanţe la Poiana Braşov, România începe de la 90 de Euro pentru o persoană. Oferte de vacanţă la munte sunt şi în Bulgaria, iar preţul porneşte de la 100 de Euro pentru o persoană.

Administratorii spun că mulţi îndrăgostiţii aleg şi city break-urile. De exemplu, un sejur de trei zile la Veneţia costă 160 de Euro pentru o persoană, la Praga - 270, iar în Amsterdam - 335 de Euro. Preţul include transportul tur-retur şi micul dejun.

Cei care dispun de mai mulţi bani pot opta pentru o vacanţă în ţările calde. Pentru un sejur pe insulele Maldive tariful începe de la 1.600 de euro. Preţul include cazarea, asigurarea medicală şi masă de tip All Inclusive. O altă destinaţie este Mexic, unde tariful porneşte în februarie de la 1.700 de Euro şi Republica Dominicană unde preţul începe de la 1.800 de Euro.

Specialiştii le recomandă tinerilor să apeleze doar la Agenţiile de turism cu experienţă în domeniu.

"Să fie indicat tot, perioada sejurului, destinaţia, numărul de persoane, unde o să fie cazat, se include masa sau nu, asigurarea medicală, voucherul turistic şi în mod obligatoriu trebuie să aibă bonul fiscal la mână", a spus şeful adjunct Direcţia Control, APC, Natalia Storceac.

În 2017, 30 persoane au depus plângeri la Agenţia pentru Protecţia Consumatorului pe motiv că Agenţiile de Turism nu şi-au respectat condiţiile menționate în contract. Amenda pentru o astfel de încălcare poate ajunge până la cinci mii de lei.

Lasă un comentariu