Al şaselea mandat. Pavel Ciobanu a fost reales în funcţia de preşedinte al FMF

Embed:

Pavel Ciobanu a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de fotbal şi are şanse să devină unul dintre cei mai longevivi preşedinţi de federaţii din lume.

El se află la al şaselea mandat consecutiv şi va conduce FMF până în 2021. Ciobanu a fost reales unanim în cadrul celui de-al 15-lea Congres al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, organizat pe Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu.

Pavel Ciobanu conduce fotbalul moldovenesc din februarie 1997. La finalul acestui mandat el va deveni unul dintre cei mai longevivi preşedinţi de federaţii din lume după Mircea Sandu, care a condus 24 de ani forul român de fotbal, şi Julio Grondona, cel care a fost şeful fotbalului argentinian timp de 35 de ani.

Timp de 20 de ani în fotoliul de preşedinte al federaţiei de fotbal, Pavel Ciobanu a făcut mai multe declaraţii spumoase, exprimându-şi astfel nemulţumirea faţă de evoluţia echipei naţionale.

În cadrul congresului FMF au fost realeşi cei patru vicepreşedinţi Mihai Anghel, Nicolae Sandu, Gheorghe Cîrlan şi Ruslan Berzoi. Noul vicepreşedinte responsabil de echipele naţionale de toate vârstele a fost ales Dragoş Hâncu, în prezent consilier al prim-ministrului Republicii Moldova.

Hâncu a fost ales în această funcţie, după ce anul trecută după ce Ion Testemiţanu a demisionat.

Noii membri ai Comitetului Executiv al FMF au devenit vicepreşedintele clubului Milsami, Petru Jardan, directorului clubului Sheriff, Vaja Tarhnişvili şi preşedintele clubului Petrocub Hânceşti, Mihai Usatîi.

Sursa Foto: adevarul.ro

Lasă un comentariu