Alături de cei nevoiaşi. Daruri din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss pentru o femeie care-și crește singură cei șase copii

Embed:

O femeie din satul Ciorești, raionul Nisporeni, îşi creşte singură cei şase copii. Şi nu consideră asta o povară, pentru că îi iubeşte şi vrea să îi vadă că îşi găsesc drumul în viaţă. În ajutorul familiei a venit fundaţia lui Vlad Plahotniuс Edelweiss, care a dat startul Campaniei de Paște şi i-a oferit în dar o maşină de spălat şi alte produse.

Gestul Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss i-a surprins pe membrii familiei Radian.

"La domnul Plahotniuc ne uităm și vedem cât de mult bine se face în toată țara, dar nu ne-am gândit că și la noi o să ajungă asta", a spus beneficiara Viorica Radian.

Viorica Radian spune că maşina de spălat primită în dar îi va fi de mare folos, pentru că până acum era nevoită să spele hainele de mână.

"Eu în fiecare zi spăl, pentru că ei vin de la școală, sunt șase copii și la toți câte o hăinuță, sunt multe și nu poți să le lași de azi pe mâine. Dacă este mașină de spălat, eu pot să-mi fac alt lucru", a zis beneficiara Viorica Radian.

Copiii, la rândul lor, au fost entuziasmați de bicicleta şi de mingea pe care le-au primit de la Fundaţia Edelweiss.

Pentru masa de Paşte, familia a primit produse alimentare.

Campania de Paște lansată de Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss se va desfășura timp de câteva săptămâni. În tot acest timp, mai multe familii nevoiaşe vor primi sprijin.

"Se apropie sărbătorile pascale și în mod tradițional, echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" dorește să le poată aduce un zâmbet pe fețele celor cu care soarta a fost poate puțin mai dură. Astăzi, suntem alături de o familie minunată, cu șase copii, șase copii frumoși, cuminți și am venit aiici încărcați de dulciuri, cadouri, ca să le facem ziua mai frumoasă și sărbătorile mai frumoase", a afirmat directorul executiv al Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, Lidia Cucoș.

Cel mai mic copil din familia Radian are trei ani, iar cel mai mare - 16 ani.

Lasă un comentariu