Amical la egalitate. "Tricolorii" au remizat în deplasare cu Israelul, 1-1

Embed:

Naţionala noastră de fotbal a încheiat aseară la egalitate scor 1 la 1 meciul amical cu Israel. Moldova a fost egalată din penalty în ultimul minut al prelungirilor. Pentru jucătorii moldoveni urmează partida de duminică cu Georgia din preliminariile Campionatului Mondial.

Fără cei mai buni stranieri pe teren, Alexandru Gaţcan, Artur Ioniţă şi Alexandru Epureanu, Moldova a făcut o figură frumoasă în amicalul din deplasare cu Israel. Atacantul Sheriff-ului, Radu Gînsari a deschis scorul în minutul 51.

Gazdele au ratat câteva ocazii monumentale de a înscrie, iar in final au reuşit să egaleze. În minutul patru al prelungirilor, arbitrul a dictat penalty în poarta moldovenilor după un duel între Dedov şi un adversar. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de fostul atacant al echipei Chelsea Londra, Ben Sahar, iar meciul s-a încheiat la egalitate scor 1 la 1.

"Desigur că este o victorie scăpată printre degete. Să scapi în minutul 95 și Real Madrid și cea mai slabă echipă din lume va spune că este o victorie scăpată. Eu cred că am meritat victoria. Nu știu dacă a fost sau nu penalty, deja ce să facem. S-a dat, din păcate", a spus atacantul, Moldova, Radu Gînsari.

"Este un rezultat echitabil, dar și noi am avut ocazii bune de a marca, însă așa s-a primit că este un rezultat de egalitate. Ne pregătim de următorul meci", a zis mijlocaşul, Moldova, Gheorghe Anton.

"E păcat că am încasat gol din penalty în minutul 95. Cred că ar fi păcat pentru orice echipă. Nu contează dacă conduci sau egalezi. Este mare păcat. Mai bine marcam noi în minutul 95 și am fi avut acum o dispoziție mai bună, pentru că am fi ieșit din impas, însă atunci când încasezi în minutul 95. În orice caz, am susținut băieții, deoarece pentru noi meciul cel mai important este cel de pe 11 iunie cu Georgia", a afirmat selecţionerul, Moldova, Igor Dobrovolschi.

Partida dintre Moldova și Georgia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, se va disputa, duminică, pe stadionul Zimbru, de la ora 19:00.

După cinci etape disputate, Moldova ocupă ultimul loc în clasament cu un singur punct la activ, în timp ce Georgia are două puncte.

 

Lasă un comentariu