Andrian Candu: Dezbaterile denotă că Moldova este importantă pentru Uniunea Europeană

Embed:

Decizia Parlamentului European de a aloca Moldovei 100 de milioane de euro denotă că ţara noastră a luat o hotărâre corectă atunci când a ales drumul european. Asta le-a spus astăzi premierul Pavel Filip membrilor Guvernului. În acelaşi timp, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, le-a mulţumit celor care au contribuit la raportul de ţară pentru Republica Moldova, în mod special eurodeputatului Sorin Moisă.

"Noi le aducem mulţumiri şi celor care critică şi celor care laudă şi celor în general care au avut o poziţie în privinţa Republicii Moldova. Este important că RM este discutată în cadrul Parlamentului European, înseamnă că RM este importantă pentru Uniunea Europeană, şi pentru noi la fel UE este importantă", a precizat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

"Valorile europene sunt mai presus decât disputele politice. Mulţi politicieni din Moldova au mers chiar la Bruxelles şi la Strasbourg pentru a convinge parlamentarii europeni să nu acorde aceşti bani Republicii Moldova. Trebuie să înţeleagă că aceşti bani nu vin pentru Guvern, aceşti bani în finalitate vin pentru cetăţenii noştri şi se vor regăsi în implementarea reformelor", a declarat premierul Pavel Filip.

Lasă un comentariu