Ars de viu de către consăteni. Un bărbat de 41 de ani a fost bătut şi incendiat

Embed:

Un bărbat de 41 de ani din satul Clișova, Orhei, a murit după ce a fost incendiat de doi consăteni. Polițiștii spun că agresorii l-au bătut, după care l-au stropit cu benzină și i-au dat foc. Potrivit rudelor, victima ar fi furat anterior 100 de lei de la unul dintre agresori. 

Rudele victimei spun că cei doi agresori au venit luni după amiază acasă la bărbat, apoi au plecat împreună cu el. Indivizii l-au bătut şi l-au incendiat pe un câmp situat la doi km şi jumătate de satul Clişova.

După ce au comis fapta, agresorii au plecat de la faţa locului, iar bărbatul cu arsuri pe aproape tot corpul a reuşit să stingă flăcările şi să ajungă acasă.

Rudele au chemat ambulanţa, care a transportat victima la Spitalul din Orhei.

"A venit acasă în chiloţei, să mă iertaţi, şi încă a fumat o ţigară, şi când a început a răcni, cred că-l ajunsese durerile", a spus mama victimei Evghenia Buciuşcan.

Arsurile suferite de bărbat au fost incompatibile cu viața, spun doctorii.

"Într-o stare extrem de gravă. Cu arsuri termice pe o suprafaţă de 98 de procente a corpului, de gradul II, III A, inclusiv şi combustie a căilor respiratorii", a afirmat vicedirector Spitalul Raional Orhei, Andrei Stratulat.

Pacientul s-a stins din viaţă în scurt timp după internare. Bărbatul locuia cu mama sa. Femeia spune ca fiul ei a fost ucis pentru o sută de lei.

"Ei au băut într-o seară şi a spus că i-a dispărut din casă 100 de lei. Pentru o sută de lei, iată ce a făcut", a zis mama victimei Evghenia Buciuşcan.

Vestea a şocat localnicii.

Cazul este investigat de Inspectoratul de Poliție Orhei, iar suspecţii de 29 şi 44 de ani au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

Un caz similar s-a produs în satul Șerpeni, raionul Anenii Noi. O femeie de 32 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe față după ce a fost incendiată de concubinul său. Aflat în stare de ebrietate, bărbatul a luat o sticlă cu petrol și a stropit-o după care i-a dat foc. Agresorul, în vârstă de 42 de ani ani, a fost reţinut şi riscă până la 12 ani de pușcărie pentru violenţă în familie.

Lasă un comentariu