Menu

Asistență veterinară la domiciliu

"Medicul uman salvează omul, medicul veterinar salvează omenirea", așa sună un vechi citat. În acest weekend se sărbătorește ziua mondială a medicului veterinar.

Dacă aveți acasă o pisică, un câine sau orice alt animal, atunci următorul subiect este pentru dumneavoastră, pentru că vom vorbi despre Ambulața Veterinară.

Mulți dintre noi avem nevoie de mult timp pentru a ne găsi vocația. Mihai însă știa din copilărie că va deveni veterinar.

Sunt multe cazuri când stăpânii nu pot să-și aducă animalele la clinici. Așa că, un cabinet veterinar mobil era o necesitate. În Chișinău sunt câțiva medici care prestează asemenea servicii non stop, iar Mihai este unul dintre ei.

Clienții îi găsesc prin diferite anunțuri, iar o dată ce sunt apelați, consultația începe. Eventual urmează deplasare la domiciuliu. Solicitările sunt zilnice.

Cele mai dese chemări ale Ambulanței Veterinare, sunt noaptea. De aceea, după ce termină lucrul la clinică, Mihai își ia trusa de urgență acasă.

Solicitarea unui astfel de serviciu acasă costă în jur de 100 de lei. Suma variază în funcție de tratamentul acordat pe loc.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.