Asistenţă veterinară la domiciliu

"Medicul uman salvează omul, medicul veterinar salvează omenirea", aşa sună un vechi citat. În acest weekend se sărbătoreşte ziua mondială a medicului veterinar.

Dacă aveţi acasă o pisică, un câine sau orice alt animal, atunci următorul subiect este pentru dumneavoastră, pentru că vom vorbi despre Ambulaţa Veterinară.

Mulţi dintre noi avem nevoie de mult timp pentru a ne găsi vocaţia. Mihai însă ştia din copilărie că va deveni veterinar.

Sunt multe cazuri când stăpânii nu pot să-şi aducă animalele la clinici. Aşa că, un cabinet veterinar mobil era o necesitate. În Chişinău sunt câţiva medici care prestează asemenea servicii non stop, iar Mihai este unul dintre ei.

Clienţii îi găsesc prin diferite anunţuri, iar o dată ce sunt apelaţi, consultaţia începe. Eventual urmează deplasare la domiciuliu. Solicitările sunt zilnice.

Cele mai dese chemări ale Ambulanţei Veterinare, sunt noaptea. De aceea, după ce termină lucrul la clinică, Mihai îşi ia trusa de urgenţă acasă.

Solicitarea unui astfel de serviciu acasă costă în jur de 100 de lei. Suma variază în funcţie de tratamentul acordat pe loc.

Lasă un comentariu