Atac la o şcoală din SUA. Trei oameni au murit, printre care şi un copil

Atac armat într-o școală din orașul San Bernardino, din statul american California. Trei oameni au murit, printre care şi un copil, iar altul a fost rănit grav, după ce un bărbat a pătruns în instituția de învățământ și a deschis focul asupra fostei soții, care era profesoară. Ulterior, agresorul şi-a pus capăt zilelor.

Bărbatul de 53 de ani, care avea antecedente penale, ar fi comis crima din gelozie. Cei doi s-au despărțit în urmă cu puțin timp, iar el a venit la școală să se răfuiască pe fosta soţie, apoi să-şi pună capăt zilelor. Părinții micuților sunt îngroziţi.

Atacul a fost comis într-o clasă primară. Doi copii, de opt şi nouă ani au fost răniţi în timp ce erau în spatele profesoarei. Unul din ei a murit la spital. Şcoala a fost închisă după incident, iar toţi elevii au fost evacuaţi la o altă instituţie de învăţământ din apropiere. Autorităţile investighează cazul.

Astfel de atentate sunt destul de frecvente în Statele Unite. De la începutul acestui an, atacuri armate au avut loc în 11 instituţii de învăţământ din SUA. 

Lasă un comentariu