Au ajuns la Doha. Moldova va întâlni, mâine seară, naţionala din Qatar

Embed:

Naţionala noastră de fotbal a efectuat aseară primul antrenament la Doha, înaintea amicalului cu naţionala din Qatar.Jucătorii noştri s-au pregătit la temperaturi de plus 20 de grade, după ce în urmă cu doar două zile s-au antrenat acasa la minus zece grade. Duelul cu gazda Campionatului Mondial din 2022 este programat pentru mâine seară.

Jucătorii moldoveni s-au pregătit aseară pe un teren de lângă o moschee.

Ajunși în spațiul aerian al Qatarului, "tricolorii" au avut parte de o priveliște extraordinară. Jocul de lumini de la sol i-a impresionat pe fotbaliști.

"Noi cu așa ceva ne-am deprins deja, în Turcia. Mergem în cantonament în fiecare iarnă. Acolo tot așa, în fiecare zi se aude cum ei se roagă. Eu prima oară mă aflu în așa țări. Qatar e o țară frumoasă, cu tradițiile lor, cu orașe frumoase. Este clar că este considerată una dintre cele mai bogate țări din lume, așa că nu avem ce spune", a spus fundașul Moldova, Vadim Bolohan.

Partida dintre Qatar și Moldova va fi prima din 2017 pentru ”tricolori”. Fotbaliștii noștri își doresc să înceapă anul cu dreptul.

"Aerul este altfel. Terenul este natural. La început ne-a fost puţin dificil să ne acomodăm. S-a simțit diferența de temperatură imediat. Încă de la începutul antrenamentului nu m-am simțit prea bine din cauza aerului, dar treptat-treptat, după câteva alergări ușoare, ne-am obișnuit", a afirmat mijlocașul Moldova, Andrei Cojocari.

Dispoziția la lot este una foarte bună. În timpul liber fotbaliștii se relaxează jucând pe simulator. Portarul Alexei Coșelev împarte același număr cu Artiom Zabun, care evolueaza in Divizia A. Coșelev a demonstrat că s-ar descurca de minune într-un show umoristic.

"O să vă vorbesc acum despre unul dintre hobby-urile mele. Mie îmi place să colecționez case. Am aproximativ cinci la număr, iar aceasta este una dintre vile. Este un pic mai modestă. Este o vilă în afara Tiraspolului. După cum vedeți, Tiraspolul se dezvoltă câte puţin, în timp ce Nistrul a iești un pic din albie", a specificat portarul Moldovei, Alexei Coșelev.

Selectionerul Igor Dobrovolski a deplasat in Qatar un lot alcatuit din jucatori care evolueaza in Campionatul Moldovei.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu