Au dat-o în bară din nou. Încă un protest organizat de Renato Usatîi a eșuat

Embed:

Au dat-o, din nou, în bară. Încă un protest organizat de formațiunea "Partidul Nostru", condusă de penalul fugar Renato Usatîi, a eșuat. Doar 250 de oameni au venit la manifestaţia organizată la Comrat, față de dreptul cetățenilor de a-și alege singuri deputații. Asta deşi Usatîi i-a forţat pe membrii formaţiunii sale să asigure prezenţa la miting.

Într-o înregistrare telefonică, trimisă de un activist al formaţiunii "Partidul Nostru" site-ului vesti.md, unul dintre organizatori explică eşecul prin faptul că oamenii s-au săturat de proteste.

Protestul de pe 14 mai, din Chişinău, a fost o dezamăgire pentru organizatori, care au adunat aproximativ 800 de participanţi. Acum, ei încearcă să mobilizeze oamenii din provincie, dar, la fel, fără succes. Membrii formaţiunii penalului fugar Renato Usatîi sunt deranjaţi şi de faptul că primesc indicaţii de la consiliera municipală de la Bălţi Elena Griţco şi nu de la liderul partidului.

Anterior, presa a scris că angajații mai multor întreprinderi din Bălți și primarii formațiunii "Partidul Nostru" sunt obligați să participe la proteste. Oamenii sunt amenințați că vor fi dați afară de la lucru sau vor fi lipsiți de prime dacă se vor opune.

Lasă un comentariu