Au spart geamul și au pătruns în tonetă, intenționând să fure mai multe bunuri

O gheretă din centrul Capitalei a fost ținta unor hoți. Noaptea trecută, indivizii au spart geamul și au pătruns în tonetă, intenționând să fure țigări, alcool și alte bunuri. Planul acestora însă a fost zădărnicit chiar de administratorul care a venit să verifice dacă totul este în regulă. Oamenii legii investighează cazul.

Oaspeții nepoftiți au pătruns în gheretă, spărgându-i geamul. Odată intrați şi convinşi că nu-i vede nimeni, indivizii s-au apucat de treabă. Luau tot ce le cădea sub mână, de la alcool și țigări, până la apă. Norocul hoţilor s-a transformat însă în ghinion, în clipa când au fost descoperiți chiar de acela pe care-l jefuiau.

Când şi-au dat seama că au fost observaţi în plină acţiune, hoții au aruncat tot ce aveau în mâini și au luat-o la fugă.

Proprietarul tonetei nu i-a lăsat pe indivizi să scape de pedeapsa legii şi a anunțat imediat ofițerii de poliție despre cele întâmplate.

În urma apelului la serviciului specializat 902, un echipaj mobil de reacționare operativă s-a deplasat la ghereta jefuită, situată la intersecția străzilor Haşdeu şi Academiei, în sectorul Centru al Capitalei.

În timp ce discutau cu administratorul, polițiştii au observat un tânăr a cărui semnalmente coincideau cu descrierea unuia dintre ce-i implicați în furt. Suspectul a fost reținut și luat l-a întrebări.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

Lasă un comentariu