Menu

Bahar, invitată la Prima Oră

După mai mult timp de așteptări, iată că protagonista celui mai urmărit serial de la noi din țară a ajuns la Chișinău. Cum a fost întâmpinată și cum și-a petrecut ziua de ieri, vedeți în reportajul ce urmează. 

După ce a interpretat rolul lui Bahar, din serialul "Viață furată", actrița Ezgi Asaroglu le-a furat inimile moldovenilor, nu numai prin frumusețea sa, ci și prin felul său aparte în care i-a dat viață eroinei filmului.

Frumoasa șatenă cu chip de înger a venit la Chișinău însoțită de propriul stilist. Se pare că actrița s-a pregătit pentru vizita în Moldova și chiar a învățat câteva cuvinte în limba română.

După masă, vedeta serialului "Viață furată" a vizitat galeriile de la Cricova, unde a gustat din bucătăria tradițională, dar și din vinurile moldovenești.

Astazi, la ora 17:00, actrița Ezgi Asaroglu își așteaptă fanii la centrul comercial Malldova, unde va împărți autografe și va face poze cu admiratorii. Iar cei care nu vor ajunge la eveniment, îl vor putea urmări live, la Canal 2.

"Mereu sunt încântată să cunosc oameni cu zâmbete pe buze. Timpul de afară este foarte frumos. Cunosc câte ceva despre Republica Moldova, dar sunt pentru prima dată aici. Știu cu siguranță că voi avea parte de o experiență nemaipomenită. Sunt fericită. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu fanii mei. Vreau să vă văd și să facem cunoștiință", a spus actrița, Ezgi Asaroğlu.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.