Bătălia dintre Tottenham și Juventus Torino din Liga Campionilor. Meciul așteptat va fi transmis în direct, marțea viitoare, la Canal 3

Embed:

Formaţia Tottenham s-a calificat aseară în optimile de finală ale Cupei Angliei, după ce s-a chinuit cu o echipă din liga a patra valorică. Scorul final a fost de 2 la 0.

Marţea viitoare, pentru Tottenham urmează un examen mult mai dificil - meciul cu Juventus Torino din Liga Campionilor, care va fi în direct la Canal 3. 

Tottenham s-a calificat în optimile de finală, după ce a obținut victoria în rejucarea meciului de pe Wembley în faţa echipei galeze din liga a patra valorică, Newport County. Gazdele s-a impus cu scorul de 2 la 0.

Antrenorul lui Tottenham a menajat mai mulți titulari în această partidă, printre care vedetele de sute de milioane de euro, Harry Kane şi Dele Alli. Modesta echipă din Țara Galilor a avut ghinion în minutul 26, atunci când Butler a deviat balonul în propria poartă.

Scorul final a fost stabilit de mijlocașul argentinian în vârstă de 25 de ani, Erick Lamela.

Marţea viitoare, spectacolul din Liga Campionilor revine la Canal 3 o dată cu meciurile din optimile de finală. Balul este deschis de partida Juventus Torino - Tottenham, care va fi transmisă de la ora 21 şi 45 de minute.

Lasă un comentariu