Bucurie mare pentru copiii care se tratează la Spitalul raional din Nisporeni! Fundaţia Edelweiss a amenajat un teren de joacă modern

Embed:

Copiii care se tratează la Spitalul raional din Nisporeni îşi pot alina acum durerea la un teren de joacă modern, amenajat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Până acum, micii pacienţi avea parte de câteva leagăne vechi şi ruginite, care nu au fost schimbate de mai bine de 30 de ani. Noile tobogane au fost inaugurate, astăzi, iar la eveniment au participat zeci de pici, însoțiți de părinții lor și de medici. 

Acum o lună, preşedintele Fundaţiei "Edelweiss", Vlad Plahotniuc, a efectuat o vizită la Spitalul Raional din Nisporeni şi a promis administrației instituţiei că, în curând, copiii care se tratează aici vor avea parte de un nou teren de joacă. 

Noul spaţiu de joacă are o suprafață de 126 de metri pătrați și este dotat cu tobogane și leagăne noi, pe care micii pacienţi le-au testat îndată după inaugurare.

Directorul spitalului spune că nu s-a așteptat ca terenul să fie amenajat într-un timp atât de scurt. 

"Vreau să mulțumesc Fundației "Edelweiss" pentru că în primul rând, într-un timp record în viziunea mea s-a implementat acest proiect și este un cadou foarte frumos pentru instituția noastră care va facilita în primul rând imaginea instituției, va face confort pentru micii noștri pacienț", a spus directorul Spitalului Raional din Nisporeni, Lidia Crăciun.

"Suntem alături de micii noștri beneficiari și zâmbetul și bucuria de pe chipul acestor copii ne dovedesc că nu știu a câta oară că de fapt investițiile în copii sunt cele mai bune", a afirmat directorul executiv, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss, Lidia Cucoș.

După joacă, micuţii au mulţumit Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" pentru surpriză.

Lasă un comentariu