Bucurie mare pentru copiii de la Mileștii Mici. A fost deschis un nou teren de joacă marca "Edelweiss"

Embed:

Bucurie mare pentru copiii din localitatea Mileștii Mici, raionul Ialoveni, care au acum un loc de joacă sigur. Pentru ei a fost amenajat un teren cu leagăne şi tobogane, care este îngrădit.

Proiectul a fost implementat de primăria comunei, care a câştigat 200 de mii de lei în cadrul campaniei "Satul Viitorului", finanțată de Fundația lui Vlad Plahotniuc, "Edelweiss". 

Copiii din Mileştii Mici nu au avut, până acum, un teren de joacă, aşa că se bucură că au, în sfârşit, în sat leagăne şi tobogane.

Și părinții sunt mulţumiţi că au acum în localitate un teren de joacă modern, unde copiii îşi pot petrece timpul în siguranţă.

Aici se vor putea juca 600 de copii din localitate, dintre care peste 200 sunt încă la grădiniță. 

"Noi suntem comună și mai avem alături satul Piatra Albă, unde vrem să deschidem și acolo un teren de joacă. Avem două grădinițe. În Piatra Albă avem 57 de copii astăzi la zi, iar în Mileștii Mici, 220 de copii", a menționat primarul comunei Mileştii Mici, Ialoveni, Lilian Caramanu.

Terenul de joacă amenajat la Mileștii Mici a costat 200 de mii de lei, bani alocați de Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

"Astăzi am inaugurat terenul de joacă de la Mileștii Mici. Vedem atâta bucurie, atâtea zâmbete în jur, încât plecăm de aici motivați și determinați de a mai face lucruri bune pentru copiii acestei țări", a spus directorul executiv, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, "Edelweiss", Lidia Cucoș.

În cadrul programului "Satul Viitorului", cinci primării din ţară au câștigat câte 200 de mii de lei, pe care îi vor investi în proiecte de dezvoltare a comunității.

Printre câştigători este şi Primăria satului Văleni din raionul Cahul, care a inaugurat în sat un loc pentru șezătoare.

Lasă un comentariu