Calancea, bătut de Milan. CSU Craiova a pierdut cu 0:1 duelul cu AC Milan

Embed:

Portarul moldovean Nicolae Calancea a primit un singur gol de la legendara echipă italiană, AC Milan în preliminariile Ligii Europa. Formaţia lui Calancea, Universitatea Craiova a pierdut cu 0 la 1 în faţa grupării italiene, care a cheltuit în această vară peste 200 de milioane de euro pentru transferuri.  

Deşi a încasat un singur gol, presa italiană a scris despre Calancea că a fost un dezastru.

Universitatea Craiova a jucat primul meci în cupele europene după o pauză de 17 ani şi a dat o replică onorabilă uneia dintre cele mai titrate echipe din fotbalul mondial, AC Milan.

Gazdele au ratat o ocazie uriașă de gol în minutul 23, când Mitriță, a scăpat singur spre poartă, însă Donnarumma şi-a salvat echipa.

Diferența a fost făcută de golul marcat din lovitură liberă de fundașul elvețian Ricardo Rodriguez, care l-a surprins pe portarul moldovean Nicolae Calancea.

Presa italiană a scris că portarul nostru a fost cel mai slab jucător de pe teren şi a fost doar statuetă la lovitura liberă bătută de Rodriguez. Acest meci a marcat și revenirea echipei AC Milan în cupele europene, după o absență de trei ani.

Manşa secundă a turului trei preliminar din Liga Europa din Universitatea Craiova şi AC Milan se va disputa săptămâna viitoare în Italia.

Tot aseară, Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate scor 1 la 1 meciul de pe teren propriu cu Athletic Bilbao. Gruparea din România a egalat după golul fantastic marcat de brazilianul Rivaldinho, care este fiul fostului mare fotbalist, Rivaldo.

Lasă un comentariu