Călătorie cu ghinion. Un taximetrist şi pasagerii săi au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de alta

Embed:

Un taximetrist şi doi pasageri pe care îi transporta au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un alt automobil. Accidentul s-a produs, noaptea trecută, în Centrul Capitalei.

Potrivit poliţiei, vinovat de producerea accidentului s-ar face cel de-al doilea şofer. Acesta a ieşit de pe un drum secundar şi nu i-ar fi acordat prioritate taximetristului care se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare. Bărbatul a refuzat să discute cu echipa noastră de filmare.

În urma impactului, pasagerii din taximetru, un băiat și o fată, au suferit comoții cerebrale, iar taximetristul s-a ales cu mai multe fracturi. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Conducătorul auto găsit vinovat se va alege cu un dosar penal.

Un alt accident cu implicarea unei mașini de taxi a avut loc în această dimineață în Capitală. Doi oameni au ajuns la spital, după ce mașinile pe care le conduceau s-au ciocnit la intersecția bulevardului Dacia cu strada Decebal. Oamenii legii urmează să stabilească cine dintre şoferi se face vinovat.

În ultimele 24 de ore, în Chişinău s-au produs aproape 50 de accidente rutiere, soldate cu un mort şi cinci răniţi

Lasă un comentariu