Calificare dramatică. "Sheriff" a eliminat cu noroc campioana Albaniei, "Kukesi"

Embed:

Sheriff Tiraspol s-a calificat dramatic în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Tiraspolenii au pierdut aseară cu 1 la 2 meciul din deplasare cu echipa albaneză Kukesi, însă au acces în faza următoare datorită victoriei din prima manşă cu 1 la 0. Sheriff şi-a asigurat cel puţin un milion de euro în urma calificării în turul trei preliminar.

Sheriff a venit în Albania la adăpostul avantajului fragil din prima manşă, când a câştigat cu 1 la 0. Albanezii, însă, au anulat rapid această diferenţă, iar la pauză au condus cu 2 la 0. Sheriff a redus din diferență în minutul 56 prin golul marcat de mijlocaşul din Burkina Faso, Cyrille Bayala.

Sheriff a avut mare noroc pe final de meci. În minutul 77, gruparea tiraspoleană a rămas cu un jucător mai puţin pe teren, iar patru minute mai târziu, campioana Albaniei a ratat o lovitură de la 11 metri. Scorul general a fost de 2 la 2, însa Sheriff s-a calificat în faza următoare datorită regulei golului marcat în deplasare.

În turul trei preliminar, tiraspolenii vor întâlni campioana Azerbaidjanului,  Qarabag, care a eliminat cu scorul general de 6 la 0 campioana Georgiei. Prima manşă va avea loc, marţi, la Baku. În cazul în care va trece de gruparea azeră, Sheriff îşi va asigura cel puţin cinci milioane de euro, dar şi participarea în grupele Ligii Europa.

Lasă un comentariu