Campania O nouă viaţă a Fundaţiei Edelweiss a ajuns din nou la maternitatea din Edineţ. Ce au primit în dar proaspetele mămici

Embed:

Campania O nouă viaţă a Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a ajuns din nou la maternitatea din Edineţ. Proaspetele mămici au primit în dar cutii cu produse de primă necesitate pentru nou-născuţi. Femeile spun că au fost plăcut surprinse şi că toate lucrurile primite sunt extrem de utile. 

Ecaterina Zdeara a devenit pentru prima dată mamă. Ea a născut un bebeluș perfect sănătos, de patru kilograme şi 300 grame. Femeia s-a bucurat enorm de darurile oferite de Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss.

Şi rudele Ecaterinei Zdeara au apreciat gestul.

Acum câteva zile, Stela Beştanu a născut cel de-al patrulea copil. Ea spune că lucrurile primite în dar sunt necesare.

"Avem aici prima jucărie, lucrurile de primă necesitate, primele hăinuţe pe care le va îmbrăca copilul. Am 44 de ani, am copii mari, am nepoțică de patru ani. Dumnezeu ne poartă de grijă, mi-a mai dat un băiețel", a spus beneficiara Stela Buștanu.

"Când se înmânează aceste cutii le spunem mamelor care este conținutul lor, cum să utilizeze produsele. Sunt lucruri utile. Pentru cei care beneficiază de acest ajutor e un lucru bun și frumos", a zis medicul ginecolog, Vitalie Flocea.

Campania O nouă viaţă a început la Edineţ în luna aprilie a anului trecut. De atunci, peste 900 de mame au primit cadouri.

"Ce face astazi Fundația Edelweiss este ceva extraoridinar. Este binevenită susținerea tinerelor familii prin acest gest frumos", a menționat preşedintele raionului Edineţ, Iurie Garaz.

Din luna martie a acestui an, campania O nouă viaţă s-a extins în aproape toată ţara. 

Lasă un comentariu