Campania O nouă viaţă a Fundaţiei Edelweiss a ajuns la maternitatea din Călărași. Ce au primit în dar proaspetele mămici

Embed:

Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss le urează Bun venit pe lume! și bebelușilor născuți la maternitatea din orașul Călărași. Campania O nouă viață a fost lansată aici acum trei săptămâni. Proaspetele mămici sunt încântate de cutia cu produse necesare pentru îngrijirea nou-născuților. 

Marina Savciuc este una dintre zecile de mămici, care au născut la maternitatea din Călărași în ultimele trei săptămâni. Aceasta a adus pe lume al doilea copil și spune că produsele pe care le-a primit în dar de la Fundația Edelweiss îi vor fi de mare folos.

"Este bine şi este frumos că se gândeşte cineva la copiii noştri şi ne dorim să se gândească nu doar acum, dar şi când o să fie mari, ca să avem viitor în ţara noastră", a spus beneficiara Marina Savciuc.

Mămicile spun că au fost nerăbdătoare să testeze produsele, imediat ce au primit cutia-cadou.

"Mesajul nostru pentru toţi este un bun venit pe lume. Noi le urăm să aibă parte, mamelor lor de copii sănătoşi, de momente frumoase şi noi suntem alături de ei din tot sufletul", a menționat directorul executiv al Fundației Edelweiss, Lidia Cucoș.

Medicii spun că datorită campaniei numărul mamelor care vor alege să nască în această maternitate va crește considerabil.

"Proiectul dat este binevenit. Chiar vreau să vă spun că am fost o perioadă invidioşi, pentru că nu aveam proiectul dat", a afirmat medicul neonatolog Vitalie Triboi.

Autoritățile locale salută extinderea campaniei și spun că O nouă viață reprezintă un stimul pentru tinerii care au decis să-și construiască un viitor aici, acasă.

"Mulţumesc Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc pentru această intervenţie frumoasă făcută la Călăraşi. Consider că această măsură este una binevenită o încurajare bună pentru familiile tinere", a spus preşedintele raionului Călăraşi, Sergiu Artene.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a lansat campania O nouă viață acum doi ani, la maternitatea Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. În prezent, aceasta se desfășoară în 24 de maternități din țară.

Lasă un comentariu