Campioni virtuali vs campioni reali. Cine a câștigat la cursa organizată în Arabia Saudită

Unii sportivi își petrec viața în antrenamente dure pe teren, pentru a se pregăti de turnee, alții o fac virtual, cu ajutorul unei simulări video. Așa  s-a întâmplat în Arabia Saudita unde a avut loc campionatulul Race of Champions. 

Piloți de curse profesioniști  și virtuali și-au dat întâlnire pe traseu, să vedem cine a câștigat?

Turneul Race of Champions este o competiție în afara sezonului de întreceri. În acest an, concursul a implicat actualii campioni și celebrități ai diferitelor tipuri de moto sporturi, precum Nascar, IndyCar sau World Rally.

În acest an absenți la competiție au fost piloții  Formula 1. Aceștia au fost înlocuiți cu o echipă de jucători virtuali, care au lansat o adevarată provocare a campionilor. 

Enzo Bonito, care înainte de acest turneu nu a participat niciodată la o cursă reală, i-a aruncat mănușa triplului campion mondial de raliuri-Petter Solberg. 

Surpriză! Bonito a ajuns la finish cu doar 0,4 secunde în urma campionului! Fapt care demonstrează cât de reale sunt aceste centre de simulare a jocurilor de curse. 

Și fostul campion olandez în karting în 2003, Rudy Van Buren  a reușit în acest an să-i  întreacă pe campioni reali precum, Lando Norris și câștigătorul 24 Hours of Le Mans, Timo Bernhard. 

 

Lasă un comentariu