Candidatul la funcția de președinte al Rusiei, Xenia Sobciak, stropită cu apă. Cine s-a răzbunat astfel pe aceasta

Embed:

Candidatul la funcția de președinte al Rusiei, Xenia Sobciak a fost stropită cu apă de un susținător al liderului liberal democraţilor ruşi, Vladimir Jirinovski.

Incidentul a avut loc în Moscova în timp ce fosta prezentatoare a reality show-ului Dom 2 se ducea la ziua de naştere a ultimului preşedinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov. Bărbatul susţine că s-a răzbunat în aşa mod pe Sobciak care l-a stropit cu apă pe Jirinovski în cadrul unei dezbateri televizate. 

În urma incidentului, tânărul a fost reţinut de poliţie. Conflictul între candidatul la funcția de președinte Xenia Sobciak şi contracandidatul său Vladimir Jirinovski a avut loc în timpul unor dezbateri televizate din data de 28 februarie. Fosta prezentatoare a reality show-ului Dom 2 l-a stropit pe oponentul său după ce acesta a numit-o proastă. 

În cadrul dezbaterilor televizate de la postul Rossia 1 candidaţii la funcţia de şef al statului au fost invitaţi să discute despre capacităţile armatei ruse. Președintele în exercițiu, Vladimir Putin, înscris şi el în cursă, nu a participat la emisiune. Alegerile sunt programate pentru 18 martie.

Lasă un comentariu