Caz cutremurător în oraşul Sângerei. O fetiţă de doar un an şi jumătate a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de propria bunică

Embed:

Caz revoltător în oraşul Sîngerei. O fetiţă de doar un an şi jumătate a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de mama concubinului mamei sale. Incidentul s-a produs, noaptea trecută, după ce copila şi fratele ei mai mare au fost lăsaţi în grija femeii, care ar fi fost beată. Micuţa s-a ales cu o comoţie cerebrală şi vânătăi pe faţă. 

Tatiana spune că a mers, împreună cu cei doi copii ai săi, în vizită la mama concubinului ei, care nu este tatăl micuţilor. După ce au stat la masă, cuplul a ieşit după cumpărături, iar micuţa şi fratele ei, în vârstă de trei ani, au rămas în grija femeii. Când a revenit, mama copiilor şi-a găsit fiica plângând și cu vânătăi pe față.

"Dau să deschid poarta şi aud că fetiţa răcneşte. Tot o fugă în casă, da mama la soţ stătea lângă capul la fetiţă şi i-a pus plapuma nu pe toată faţa, da aşa pe jumătate şi îi dădea biberonul cu lapte să bea. Eu am venit şi am gasit-o în stare de şoc. Băiatu tremura, plângea şi ea nu avea aer. Eu zic, Nichita cine a făcut buba lu lealea? Da el a zis ca bunica. L-am întrebat daca nu are şi el urme şi mi-a arătat la picior şi obraz", a spus mama fetiţei Tatiana Chiţan.

Tânăra susţine că, înainte de a ieşi la magazin, mama concubinului său ar fi consumat alcool, împreună cu alţi oaspeţi. Iar, pentru că ar fi fost beată, a încercat să o împiedice să sune la ambulanţă.

"Eu numai am intrat în casă, am văzut că copilul e în aşa stare şi am chemat salvarea. Tot o fugă sun, da mama soacră că nu suna, că mie nu-mi trebuie salvare, că mie nu-mi trebuie probleme, du-te la tine în sat şi cheamă", a zis mama fetiţei Tatiana Chiţan.

Fetiţa a fost internată, noaptea, în Secţia Reanimare a spitalului din Sîngerei, iar dimineaţa a fost transferată în Secţia Pediatrie, unde, potrivit medicilor, se va afla cel puţin o săptămână.

"Fetița era în stare gravă. Copilul era foarte agitat. Este o versiune că copilul a căzut de pe pat. Însă, după caracterul traumelor, cam e suspectă versiunea dată", a menţionat medicul Ana Curchi.

Medicii au anunţat despre cele întâmplate poliţia.

"Revenind acasă, au găsit fetița plângând și avea careva vânătăi pe față. Întrebând-o pe bunică ce s-a întâmplat, nu a putut da careva explicații. Cazul se cercetează și circumstanțele se stabilesc", a spus ofiţerul de presă, IP Sângerei, Liliana Harea.

Aseară, agresoarea a negat că ar fi bătut fetiţa. Astăzi, însă, femeia a declarat că ar fi lovit micuţa din întâmplare.

"Eu pur şi simplu întâmplător am lovit-o, n-am vrut s-o lovesc, da întâmplător aşa s-a primit. – Cu palma, cu ce aţi lovit-o? – Da cu palma, cu palma am lovit-o, n-am lovit-o cu nimic aşa. Eu îmi cer iertare de mii de ori pentru că n-am vrut aşa să se primească", a afirmat agresoarea Lilia Moldovanu.

Familia se află în evidenţele asistentului social.

"Familia este social vulnerabilă. Doamna Lilea este şămeră, fiul ei este recent eliberat din detenţie şi la fel este şomer. Face abuz de bauturi alcoolice systematic", a spus asistentul social din Sângerei, Marcela Criciman.

Poliţia aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale, pentru a decide ce pedeapsă riscă femeia.

Lasă un comentariu