Șoarecii i-au ros 12.000 de lei, dar a câștigat mai mult! Cu ce sumă a plecat acasă protagonista game-show-ului DA sau NU

Embed:

Caz pe cât de ghinionist, pe atât de amuzant la game-show-ul DA sau NU. O femeie din satul Mileştii Mici, raionul Ialoveni, a venit la emisiune ca să câştige bani pentru a-şi plăti masteratul la Facultate, întrucât cele 12 mii de lei pe care le avea strânse la ciorap au fost roase de şoareci.

Totuşi, datorită micilor rozătoare, ea şi-a încercat norocul la PRIME şi nu a dat greş. Femeia a plecat acasă cu 19 mii de lei. Ea a adus la emisiune geanta în care ţinea banii şi a povestit în detalii cum s-a întâmplat pozna.

Maria Slobozeanu îşi păstra mica avere în această geantă pe care o ţinea în dulap. Periodic, femeia îşi număra banii, însă, într-o bună zi, a descoperit că nu mai avea ce să numere. 

Femeia a încercat să schimbe banii la bancă, dar nu a reuşit, întrucât erau practic distruşi, aşa că a decis să-şi încerce norocul la Da sau NU. Maria Slobozeanu a mărturisit că aduna bani de moarte, chiar dacă încă se simte tânără şi parcă ar mai vrea să facă un masterat la ai săi 67 de ani. Femeia a absolvit deja şase instituţii de învăţământ şi spune că i-ar plăcea să-şi completeze portofoliul cu încă o diplomă.

Pe lângă studii, Maria Slobozeanu este îndrăgostită şi de muzică. În studioul PRIME, ea a venit împreună cu ansamblul Viişoara din care face parte. 

Prezentatorul Dan Negru i-a pregătit şi o surpriză protagonistei. El a adus-o în platou pe interpreta sa preferată, Adriana Ochişanu. 

Maria Slobozeanu a ales să joace cu servieta cu numărul 26. După ce a deschis mai multe serviete, femeia a decis să accepte oferta bancherului şi, astfel, a plecat acasă cu 19 mii de lei.

Lasă un comentariu