Caz ÎNFIORĂTOR într-un club de noapte din Capitală. Un bărbat a fost împuşcat în cap de către un individ furios

Embed:

Caz înfiorător într-un local din sectorul Ciocana al Capitalei. Un sportiv de performanţă, în vârstă de 40 de ani, a fost împuşcat în cap de către un individ, pentru că nu i-a permis accesul la gala Federaţiei Naţionale Oriental Kickboxing din Moldova.

Bărbatul care în 2008 a fost campion mondial la kickboxing a ajuns la reanimare, iar medicii au un pronostic rezervat.

"El a fost imediat dus în sala de operaţie, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a stopa hemoragie. La moment starea lui este critică, monitorizat, ajutat. Ameliorări nu se observă", a spus purtătorul de cuvânt, Spitalul de Urgenţă, Petru Craveț.

Potrivit poliţiei, agresorul, împreună cu doi prieteni, ar fi încercat să intre în localul în care avea loc petrecerea privată. N-a reuşit însă, pentru că kickboxerul de performanţă Vladislav Grinbincea, i-a interzis accesul.

Furios, suspectul a scos un pistol şi l-a împuşcat în cap, apoi a dat bir cu fugiţii. Agresorul în vârstă de 42 de ani a fost reţinut, noaptea trecută, în timp ce încerca să iasă din ţară.

"Fiind întreprinse toate măsurile şi de comun cu IGP al Poliţiei de Frontieră , bărbatul a fost reţinut la punctul de trecere Tudora. Pistolul din care bărbatul a efectuat împuşcătura fost găsit în automobilul celei de-a doua persoane cu care el a încercat să travrseze frontiera de stat", a menționat ofiţerul de presă Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Ceilalţi doi indivizi au fost aduşi la inspectorat pentru audieri, dar au refuzat să discute cu oamenii legii.

Poliţiştii au stabilit că agresorul deţinea arma legal. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Vladislav Gribincea are 42 de ani şi este luptător de performanţă, el are în palmares mai multe premii şi titluri printre care cel de campion al Moldovei la box thailandez, obţinut în 2004, campion al Ucrainei şi Rusiei la box thailandez în 2005, iar în 2008 a obţinut titlul de campion mondial la kickboxing în versiunea WPKA.

Lasă un comentariu