CAZ REVOLTĂTOR la Moscova. Un copil de numai trei ani a murit în stradă, după ce ar fi fost uitat de dădacă

Caz revoltător la Moscova. O fetiţă de numai trei ani a fost găsită fără suflare pe o stradă din capitala Rusiei, unde ar fi fost uitată de educatoarele de la grădiniţa pe care o frecventa. Tragedia s-a produs în dimineaţa zilei de ieri, după ce copiii din grupa mică au fost scoşi la plimbare.

Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal, pentru a stabili ce a provocat decesul micuţei şi dacă educatoarele se fac vinovate de moartea ei.

Presa rusă scrie că educatoarea ar fi observat lipsa copilei abia după două ore. 

"Educatoarea şi dădaca grădiniţei din Moscova Nouă au observat că un copil lipseşte, după ce s-au întors cu grupa mică de la plimbare. Femeile s-au întors acolo unde s-au jucat copiii şi au găsit fetiţa, născută în anul 2014, zăcând inconştientă în zăpadă", a spus asistentul superior, Comitetul de Anchetă al Rusiei, Iulia Ivanova.

Un prieten al familiei micuţei decedate le-a spus jurnaliștilor că, la începutul săptămânii, fetița s-ar fi întors acasă de la grădiniţă cu buzele umflate şi cu zgârieturi.

Potrivit datelor preliminare ale poliţiei, pe corpul micuţei nu ar fi  fost găsite urme de moarte violentă. Dădaca şi educatoarea fetiţei sunt cercetate penal pentru omor prin imprudenţă şi riscă puşcărie.

Lasă un comentariu