Menu

Cei mai bogați artiști din lume. Cine e în fruntea clasamentului

Se pare că muzica aduce bani grei la nivel mondial. Recent jurnalul Forbes a publicat clasamentul  celor mai bine plătiți interpreți în anul 2018. Clasamentul a fost făcut în funcție de vânzările de albume, turnee și contracte încheiate. Cine e în fruntea topului?

Katy Perry s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântărețe ale anului 2018. Interpreta are câștiguri de 83 de milioane de dolari. Autoarea hitului Roar a adunat această sumă din cele 80 de concerte incluse în turneul mondial Witness, dar și din onorariile pentru emisiunii American Idol. 

Pe poziția a doua în clasament se află Taylor Swift, cu 80 de milioane de dolari. Banii au fost adunați, în mare parte din vânzarea albumului Reputation. 

Topul este completat de Beyonce, care are la activ 60 de milioane de dolari.

Urmată de Pink cu suma de 52 de milioane de dolari și Lady Gaga cu 50 de milioane.

Pe următoarele poziții se situează Jennifer Lopez, cu 47 de milioane de dolari, Rihanna cu 37,5 milioane de dolari, Helene Fischer, cu 32 de milioane de dolari, Celine Dion, cu 31 și Britney Spears, cu 30 de milioane de dolari.

Jurnaliștii de la revista Forbes au realizat acest clasament pe baza veniturilor obținute de cântărețe în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.