Cel mai discutat subiect. Întrevederea lui Trump cu Putin, mediatizată şi astăzi

Embed:

Întâlnirea de ieri a președintelui rus, Vladimir Putin, cu omologul său american, Donald Trump, continuă să fie cel mai discutat subiect. În cadrul unei discuții cu premierul britanic, Theresa May, liderul de la Casa Albă a calificat întrevederea cu Putin drept formidabilă, fără a oferi detalii.

Putin la rândul său a declarat că a stabilit o relaţie de lucru dar şi una personală cu omologul său american. 

"Ce ţine de relaţiile personale, cred că ele sunt stabilite deja. Pe sticlă Trump este altfel decât în viaţa reală. El este un om echilibrat, percepe corect interlocutorul. Analizează rapid. Cred că dacă vom construi relaţiile noastre, aşa cum a decurs discuţia de ieri, atunci vom putea cel puţin parţial să restabilim relaţiile", a declarat preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

În cadrul întâlnirii de ieri, Donald Trump și Vladimir Putin au discutat în mare parte despre situația din Ucraina și cea din Siria și au convenit asupra instaurării unui armistițiu începând de mâine într-o regiune din sud-vestul Siriei.

Un alt subiect discutat în presă a fost gestul cancelarului german. Angela Merkel, și-a dat ochii peste cap în timpul unei discuţii cu Vladimir Putin. Nu se cunoaște despre ce vorbeau cei doi lideri şi ce a facut-o pe Merkel să reacționeze în aşa mod. 

Lasă un comentariu