CEL MAI IUBIT DASCĂL. Cine este cel de-al cincilea profesor premiat în cadrul concursului organizat de Fundația Edelweiss

Embed:

Surpriză emoţionantă pentru Zinaida Vulpe, profesoară de fizică la liceul Mihail Sadoveanu din orașul Hâncești. Ea a devenit cel de-al cincilea profesor premiat în cadrul concursului Cel mai iubit dintre dascăli, organizat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss.

De 36 de ani, Zinaida Vulpe îi ajută pe copii să înţeleagă legile fizicii. Deși știe că este apreciată de elevi, ea spune că nu s-a așteptat la o astfel de surpriză. 

"Sunt atât de emoționată. Mulțumesc mult, sunteți cei mai buni. Mulțumesc fundației Edelweiss pentru grija pe care o are pentru profesori", a spus profesoara de fizică Zinaida Vulpe.

Elevii povestesc că atunci când au aflat despre acest concurs s-au gândit că profesoara lor merită să obţină premiul. Tinerii i-au îndemnat pe semnii lor să le urmeze exemplul. 

Concursul Cel mai iubit dintre dascăli se va încheia în luna iunie.

"Noi așteptăm elevii să aplice din toată țara ulterior facem selecția în funcție de filmulețele pe care le transmit ei, de emoțiile pe care le transmit în aceste filmulețe", a menționat directorul executiv Fundația Edelweiss, Lidia Cucoș.

În cadrul concursului Cel mai iubit dintre dascăli, vor fi premiaţi zece profesori. Pentru a obţine premiul, elevii trebuie să facă un filmuleţ în care să îşi arate recunoştinţa pentru un anumit profesor şi, împreună cu o scrisoare de recomandare, să îl trimită pe adresa fundației lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss.

Dosarele pot fi depuse până în data de 1 iunie 2018, iar lunar, va fi desemnat câte un câştigător.

Lasă un comentariu