Cel mai lung discurs din istoria Congresului Statelor Unite. Șefa minorităţii democrate din Camera Reprezentanților a vorbit opt ore și șapte minute

Embed:

Cel mai lung discurs din istoria SUA a fost ţinut astăzi în Congresul Statelor Unite de şefa minorităţii democrate din Camera Reprezentanților, Nancy Pelosi.

Ea a vorbit opt ore şi şapte minute fără întrerupere. Astfel, ea a protestat faţă de decizia Senatului de a nu oferi ajutor financiar imigranţilor care se află pe teritoriul SUA fără documente. 

"Sper ca toate grupurile etnice din SUA să înţeleagă cum este posibil să-şi realizeze visul american. Mă simt onorată că am reuşit să vă prezint aici mărturiile imigranţilor. Senatul va lucra, va analiza toată situaţia şi va lua cea mai bună decizie în ceea ce priveşte refugiaţii", a spus şefa minorităţii democrate din Camera Reprezentanților, Nancy Pelosi.

În vârstă de 77 de ani, Nancy Pelosi şi-a început discursul la ora 10:04 dimineaţa şi a vorbit fără pauze, stând în picioare, încălţată în pantofi cu tocuri înalte, până la ora 18 şi 11 minute. După ce şi-a încheiat discursul, ea a fost aplaudată de colegii ei. 

Nancy Pelosi a reuşit să depăşească un record stabilit în 1909. Atunci, un membru al Congresul SUA a ţinut un discurs care a durat cinci ore şi 15 minute.

Lasă un comentariu