Chef la Târgul de Crăciun. Interpretul Ion Paladi şi Fanfara Poliţiei de Frontieră au făcut vizitatorii să se prindă în hore

Embed:

Seară fierbinte la Târgul de Crăciun din centrul Capitalei. Interpretul Ion Paladi și orchestra Mugurel au dezgheţat atmosfera şi i-au făcut pe vizitatori să se prindă în hore. Oamenii au cântat, împreună cu artiştii de pe scenă, şi s-au delectat cu vin fiert.

Distracţia a început încă la amiază, când pentru vizitatorii Târgului a evoluat fanfara Poliţiei de Frontieră. Instrumentiștii au cântat mai multe melodii şi i-au felicitat pe moldovenii care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi.

"Am avut o onoare deosebită ca de Crăciun să bucurăm oamenii cu melodii frumoase ale plaiului moldav. Am pregătit un program de melodii atât populare, tangouri, valsuri, muzică de divertisment, marşuri", a spus dirijorul Fanfarei Poliţiei de Frontieră, Andrei Florea.

Organizatorii iarmarocului i-au răsplătit pe instrumentişti cu dulciuri şi colaci. Târgul Acasă de Crăciun, amenajat de Guvern pe strada 31 august din centrul Capitalei, a adunat, până acum, peste un milion de vizitatori, jumătate dintre care sunt copii.

Iarmarocul va fi deschis până pe 15 ianuarie.

Lasă un comentariu