Cine i-a furat Oscarul actriței Frances McDormand chiar la petrecerea dată în cinstea laureaţilor

Embed:

Nici nu s-a încheiat bine gala premiilor Oscar, că subiectul revine din nou în atenţia presei: statueta primită de Frances McDormand pentru cea mai bună actriţă în rol principal a fost furată chiar de la petrecerea dată în cinstea laureaţilor.

Acest bărbat a fost invitat la gala laureaţilor organizată după ceremonia de decernare a premiilor Oscar. A vrut să plece şi el acasă cu un trofeu aşa că într-un moment de neatenţie a invitaţilor a luat o statuetă, apoi şi-a făcut selfiuri şi s-a filmat. El a postat înregistrarea pe o reţea de socializare, iar în scurt timp, a plecat de la petrecere.

Mai mult chiar, el a pozat în faţa clădirii pentru jurnaliştii prezenţi la eveniment. Nu mică le-a fost surpriza ziariştilor când au verificat lista laureaţilor şi nu l-au găsit pe acest bărbat. Fotografiile i-au ajutat pe poliţişti să identifice hoţul. Suspectul, pe nume Terry Bryant, a fost arestat pentru furt. Iar Oscarul i-a fost returnat actriţei Frances McDormand.

Potrivit presei americane, Bryant, cu numele de scenă DJ Matari, ar fi un producător muzical. Pe reţelele de socializare, el are o mulţime de poze cu trofee Grammy, MTV Music Awards sau SAG dar şi cu actori sau cântăreţi celebri.

Lasă un comentariu