Codaşi la fotbal. Moldova - Georgia, scor 2 - 2 în meciul de aseară din Chişinău

Embed:

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova este condamnată la ulltimul loc în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 după ce a remizat ieri seară cu Georgia pe teren propriu. Partida, jucată pe stadionul Zimbru din Capitală, s-a încheiat cu scorul de 2-2, după ce "tricolorii" au condus cu 2-0 la finalul primei reprize. 

Echipa noastră a deschis scorul în minutul 15 prin Radu Gînsari, care a marcat în al treilea meci consecutiv pentru "naţională". Alexandru Dedov a dublat avantajul fotbaliștilor moldoveni peste 20 de minute.

Georgienii nu s-au lăsat bătuţi şi au reuşit să marcheze de două ori în repriza secundă într-un interval de doar 5 minute prin Merebaşvili şi Kaziaşvili, proaspăt intraţi în teren în partea a doua a meciului.

"Ce pot să spun? Suntem cu moralul la pământ. Poate am crezut prea devreme în victorie şi am vrut să ne ţinem de acest rezultat. Dar ştiţi cum e în fotbal, dacă nu joci fotbal, atunci Dumnezeu te pedepseşte", a spus atacantul naţionala Moldovei, Radu Gînsari.

"E greu de găsit cuvinte după aşa meciuri. Conduceam cu 2-0, am jucat bine în prima repriză. Am avut încredere în forţele proprii. În a doua repriză ceva s-a întâmplat, poate am cedat fizic", a zis mijlocaşul naţionala Moldovei, Eugeniu Cebotaru.

"Nu avem mentalitatea necesară şi nici pregătire fizică corespunzătoare. Din acest motiv, în majoritatea reprizelor secunde, la noi e dezastru. Vreau să le spun antrenorilor cluburilor să atragă atenţia la acest aspect, pentru că din cauza asta mereu va suferi echipa naţională", a afirmat antrenorul naţionala Moldovei, Igor Dobrovolski.

 Echipa noastră rămâne pe ultimul loc în grupa preliminară, cu 2 doar puncte acumulate în şase meciuri. Reprezentativa ţării noastre va juca următoarea partidă din preliminarii pe data de 2 septembrie cu Serbia, în deplasare

”Tricolorii” nu au mai obţinut o victorie într-un meci oficial din 2013.

Lasă un comentariu