Colind la DA sau NU. Membrii ansamblului Alină-te dor au câştigat 2.500 de lei

Embed:

Membrii ansamblului etno-folcloric Alină-te dor din satul Dănceni, raionul Ialoveni, au dansat Capra şi au compus un colind despre cel mai îndrăgit game-show al ţării - DA sau NU.

Artiştii au participat, ieri, la jocul lăcomiei şi al norocului, de unde au plecat acasă cu 2.500 de lei, bani pe care îi vor folosi pentru înregistrarea unei melodii. În platou, aceştia au fost susţinuţi de peste 70 de consăteni, dar şi de primar.

Membrii ansamblului Alină-te dor au intrat în studioul PRIME cu un colind despre show-ul DA sau NU şi prezentatorul Dan Negru. 

Alină-te dor este un colectiv etno-folcloric format din 10 instrumentişti şi solişti de diferite vârste. Ansamblul a fost creat acum opt ani, la iniţiativa lui Petru Scripcaru, conducătorul colectivului. 

Echipa emisiunii a avut o surpriză pentru artişti. În platou a venit să-i susţină interpreta Mariana Mihăilă, care, la fel ca şi membrii colectivului, s-a născut şi a crescut în satul Dănceni. 

Artiştii au ales să joace cu servieta numărul 23. Deşi banca a venit cu mai multe oferte pe parcursul emisiunii, membrii ansamblului au decis să rămână cu servieta aleasă din start şi au plecat acasă cu 2.500 de lei.

Următoarea ediţie a game-show-ului DA sau NU va putea fi urmărită sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, la PRIME.

Lasă un comentariu