Competiție sportivă la Chișinău. Jurnaliștii Prime TV au lăsat știrile pentru o zi și s-au întrecut la tras cu arcul și la aruncatul la coș

Embed:

În Capitală s-a desfăşurat, astăzi, cel mai important eveniment sportiv al anului, Olympic Fest, care a adunat mii de voluntari, atleți și jurnaliști. Participanții s-au întrecut la mai multe probe, precum mini-fotbal, baschet, tenis, trageri la ţintă și arte marțiale.

Startul evenimentului a fost dat la ora 15:00 prin Cursa Olimpică de 3,5 kilometri, care a adunat aproape 15 mii de oameni - de trei ori mai mult faţă de anul trecut. Între timp, a fost organizată o ștafetă pentru jurnaliști, la care a participat şi o echipă a postului nostru de televiziune.

La "Olympic Fest" a venit şi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, care a tras cu arcul.

Speakerul şi-a încercat puterile şi la aruncarea mingii la coş. 

"Astfel de activităţi este important să mobilizăm şi echipele pe care le avem, că e partid sau instituţie, dar ar fi trebuit să participăm cât mai des. La baschet nu, m-a bătut domnul ministru. Arcul după cum aţi văzut prima dată dezastruos, dar a trei oară deja mi bine", a spus preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

"Olympic Fest" s-a încheiat cu o tombolă cu premii şi un concert. Evenimentul este organizat de Comitetul Naţional Olimpic, în parteneriat cu Primăria Capitalei şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Lasă un comentariu