Concert de zile mari în cadrul Festivalului Mărţişor. Ansamblul de cântece și dansuri populare Fluieraș a încântat locuitorii satului Zaim

Embed:

Concert de zile mari în cadrul Festivalului Mărţişor. Ansamblul de cântece și dansuri populare Fluieraș, condus de fraţii Ştefăneţ, a încântat locuitorii satului Zaim din raionul Căuşeni. Pe scenă a urcat şi interpreta Cornelia Ştefăneţ care a fost aplaudată minute în şir. 

Spectatorii au rămas încântaţi de concert şi au avut doar cuvinte de admiraţie pentru artişti.

Artiştii au fost aplaudaţi de public în picioare.

"Noi am simţit căldura publicului foarte, foarte mult, şi am văzut că e arhiplină sala şi în picioare stătea lumea. Pentru noi este o bucurie foarte mare pentru că vin să asculte ceea ce facem noi, arta noastră", a spus membrul, Ansamblul Fluieraş, Marcel Ştefăneţ.

"Lumea de aici din satele Moldovei este foarte dornică de concerte şi noi ne bucurăm că cu ocazia acestui frumos festival Mărţişor avem ocazia să cântăm în faţa lor şi să aducem buna dispoziţie şi căldura pe care o putem transmite prin muzica noastră", a spus interpreta Cornelia Ştefăneţ.

Casa de Cultură din Zaim a fost redeschisă după o pauză de 15 ani.

"Anul trecut la 21 noiembrie când a fost redeschisă casa de cultură doamna ministru Monica Babuc, ne-a promis că Zaimul va audia şi viziona un concert de talie naţională, am crezut, am sperat şi astăzi avem acest concert cu sala plină, cu zaimeni fericiţi. Ne dorim să fie aşa lucruri cât mai des şi cât mai multe şi nu doar la noi, dar în toate satele", a spus primarul satului Zaim, Ion Veste.

Evenimentele din cadrul Festivalului Mărţişor au fost organizate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Lasă un comentariu