Concert INCENDIAR la Palatul Național din Chișinău, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Celebrul interpret Smiley a cântat în premieră piesele de pe ultimul său album

Embed:

În ajunul Zilei Îndrăgostiţilor, celebrul interpret din România, Smiley a susţinut un concert incendiar la Palatul Naţional din Chişinău.

Artistul a cântat, în premieră, piesele de pe ultimul său album, Confesiune şi a invitat-o pe scenă pe moldoveanca Ana Munteanu, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a concursului Vocea României.

În timpul concertului, Smiley a invitat-o pe scenă pe tânăra interpretă Ana Munteanu, care este câştigătoarea concursului Moldova are Talent, dar şi a unui show de talente din România, unde l-a avut ca mentor pe cântăreţ.

"Îmi doresc foarte mult să facem şi o piesă împreună. Sunt cea mai fericită că l-am ales pe Smiley, a fost cea mai bună alegere din viaţa mea. Smiley te iubesc", a spus interpreta Ana Munteanu.

Şi Smiley a avut doar cuvinte de laudă pentru tânăra interpretă din Moldova.

"Cred că faptul că ea a câştigat Vocea României, mi-a adus şi mie mai multă popularitate în Chişinău. Sunt foarte bucuros că oamenii din Moldova răspund atât de bine şi atât de repede la ceea ce facem noi. Mi-aş dori să ne vedem mai des. Mie îmi place foarte mult la Chişinău", a menționat interpretul din România, Smiley.

Pentru că biletele la concertul din această seară s-au vândut în timp record, iar mulţi dintre fanii artistului nu au putut ajunge la acest spectacol, interpretul va mai susţine unul mâine, la ora 19:00, tot la Palatul Naţional Nicolae Sulac. 

Lasă un comentariu